Om oss

Vårt fokus och mål är att lösa era problem. Vi arbetar med kran- och hissmontage. Vi reparerar skyliftar och saxliftar samt utför el- och hydraulikservice på industri, lantbruk- och entreprenadmaskiner.

Vi har lång erfarenhet i branschen, snart 30 år, vilket gör att vi snabbt kan lokalisera fel och även hitta lösningar på era problem på ett kostnadseffektivt sätt. Långsiktighet är viktigt för oss, många av våra kunder har varit med sedan vi startade. Vi tillhandahåller endast de bästa reservdelarna och ger kunden en helhetslösning med stort fokus på kvalité.

Sedan starten 1996 har vår inställning varit att ingenting är omöjligt.

Vår verkstad och butik hittar ni i Glemmingebro, och med våra välutrustade servicebilar utför vi arbete i hela Skandinavien. Vi erbjuder professionell service, felsökning och reparationer av elsystem och hydraulik på alla typer av maskiner.

Vi är även certifierade för installation, service och underhåll gällande AC, en tjänst som vi tillhandahåller både i verkstan och ute på fält.

Säkerheten är viktig för oss. Det är en naturlig del i vårt arbete som involverar arbete på hög höjd, tunga lyft och höga tryck. Vår personal är välutbildad inom sina respektive områden. De har en god riskmedvetenhet och förmåga till riskanalys i varje del av arbete.

VÅR KOMPETENS – ER TRYGGHET